CoLabores es el laboratorio digital de Ester Gisbert Alemany.

 

Sobre Ester Gisbert Alemany

 

Premio Extraordinario de Arquitectura de la Universidad de Alicante, España. En 2010 funda aRRsa! Plataforma Creativa, de la que es directora ejecutiva desde 2011. En aRRsa!  diseña estrategias y tácticas de desarrollo local y del medio ambiente en proyectos que incluyen el ámbito digital para su ejecución. Desde 2012 es directora editorial de mimbrea.com, revista sobre sostenibilidad en la vivienda. Ha impartido conferencias y talleres sobre la construcción cotidiana y distribuida del entorno en congresos, colegios profesionales, universidades y otras instituciones. Actualmente es profesora de Proyectos arquitectónicos en la Universidad de Alicante, España.

 

Sobre el blog

[Este blog se sindica dentro de la red de blogs de aRRsa!]

 

Va començar en octubre de 2011 i està en constant transformació. Com la que escriu.

 

És un lloc d’aprenatge. Intenta fixar amb textos les diferents vessants que s’interseccionen en les meues activitats professionals. Més encara, el seu objectiu últim és la professionalització de la activitat reflexiva que ací assatge. És un lloc poligòsic igual que el meu cervell: escric en la llengua en la que parlaria d’eixe tema segons a qui tinga en el cap però m’encanta embolicar i traduïr així que no dubteu en preguntar si no enteneu alguna cosa. Trobareu articles en español, english y català del sud. També m’entenc en portugués i alemany.

 

Les meues reflexions giren al voltant de l’estudi independent i crític d’art, arquitectura, tecnologia, antropologia i empreniment, però son reflexions pràctiques amb les que intente arribar a un ofici a la meua mida i un contexte de producció on exercir-lo, que estic construint amb altres companys a aRRsa. Aquestos articles són els de fons blanc, normalment són més llargs. Els articles de fons verd-blau són articles i referències sobre l’actualitat (la meua). És a dir, xicotetes reflexions derivades del que vaig llegint a la xarxa o em passa en el dia a dia. Serveix per a fixar idees i potser entreveure camins però sobretot per construir-me e intentar aportar alguna cosa a la blogosfera i al meu entorn real, entesos com espais d’informació i opinió paral·lels als mitjans de comunicació establerts. Per a fer-vos una idea d’eixa blogosfera podeu veure les fonts que intente seguir cada dia, encara que van canviant amb el temps. (7-02-12)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *