LaVigi publica un tutorial estupendo per a fer-se en el propi servidor un espai de microbblogging com a complement informal a un blog i conectar-lo a twitter. És al mateix temps, una alternativa als espais centralitzadors de microblogging com tumblr, twitter, i un complement als mateixos que et permet no deixar d’estar conectat en la “plaça multitudinària” en la que s’han convertit. Lo bó és que tot queda en la teua pròpia base de dades, per qué a qui no se li ha perdut algo que va posar en twitter ja fa uns dies?

Per ara no el faré servir, perqué estic utilitzant la columna de minisposts com a espai de microblogging per a coses que no són meues sobre les que no vull escriure molt o per a reflexions breus, en general coses que em trobe, per ahí o en el meu cap, que no vull deixar passar sense comentar. Fins ara les ficava en el tumblr que realment utilitze com a marcador visual de favorits, i no em semblava el lloc adequat, perqué es confonien amb el gros de referències más banals. Realment és més esforç mantenir una columna de miniposts (amb opinió) que un marcador-colector visual, però fa que t’acostumes a escriure.

Ara sols hem falta conectar-lo a twitter.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *